طرز تهیه بی بیم باپ؛ غذای ملی کره جنوبی

به گزارش وبلاگ عینکی باهوش، در مجموعه غذای ملل، با دستور پخت یکی از غذاهای دنیا به آن کشور سفر می کنیم. امروز با طرز تهیه غذای لذیذ بی بیم باپ، به کره جنوبی سفر خواهیم کرد.

طرز تهیه بی بیم باپ؛ غذای ملی کره جنوبی

امروز در وبلاگ عینکی باهوش قرار است به کشور کره جنوبی،سفر کنیم و غذای مقوی و بسیار خوشمزه بی بیم باپ (bibimbap)، یکی از غذاهای ملی این کشور را بپزیم و طرز تهیه و دستور پخت آن را به شما آموزش دهیم.

بی بیم باپ به معنای مخلوط برنج است که از برنج و ترکیبات مختلف دیگر تشکیل می گردد. این غذا در واقع، کاسه ای پر از برنج داغ است که با تزئین نامول (سبزیجات سرخ و مزه دار شده) یا کیمچی (سبزیجات تخمیرشده سنتی) و رب فلفل چیلی و سس سویا به سر میز آورده می گردد. از دیگر مواد تشکیل دهنده بی بیم باپ می توان به تخم مرغ خام یا سرخ شده و تکه های گوشت گاو اشاره نمود.

بی بیم باپ چیست؟

ترکیبی رنگارنگ از سبزیجات، رب فلفل قرمز تند، گوشت و تخم مرغ، چهره زیبایی به بی بیم باپ داده اند، اما در اصل، این ترکیبی از انواع طعم های تازه، پخته شده و تخمیرشده است که این غذا را به خوراکی محبوب در کره جنوبی و عرصه بین المللی تبدیل نموده است.

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 1 سر انگشت شکر
  • یک ونیم قاشق غذاخوری سویا سس
  • سه چهارم لیوان روغن کنجد
  • 3 قاشق غذاخوری سیر پوست کنده و له شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 400 گرم فیله گوساله خردشده به رشته های 5 سانتیمتری
  • 1 لیوان قارچ شسته شده و نگینی خردشده ریز
  • 2 عدد هویج کوچک پوست کنده و خلالی خردشده
  • 1 عدد ترب سفید پوست کنده و خلالی خردشده
  • 2 عدد کدوی سبز خلالی خردشده
  • 1 خوشه کوچک اسفناج
  • یک و نیم لیوان جوانه لوبیا یا سویا
  • 2 لیوان برنج پخته شده
  • 4 عدد زرده تخم مرغ
  • گچوجانگ یا رب فلفل قرمز کره ای

مواد لازم برای تهیه گچوجانگ

  • 4 گرم پودر مالت یا عصاره مالت جو
  • نیم لیوان آرد برنج
  • یک پنجم لیوان آب برنج پخته شده
  • 1 قاشق غذاخوری سویا سس
  • 1 لیوان پودر فلفل قرمز چیلی
  • یک پنجم لیوان نمک

دستور پخت گچوجانگ

1. پودر مالت را با نیم لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. مخلوط را مدام هم بزنید و به مدت 15 دقیقه حرارت دهید.

2. سپس آن را از روی حرارت بردارید و آرد برنج را به مواد اضافه کنید وپس از مخلوط کردن، بگذارید تا یک ساعت در دمای محیط بماند.

3. دوباره مواد را روی حرارت بگذارید و به مدت 20 دقیقه دیگر آن را حرارت دهید. توجه داشته باشید باید به صورت مداوم، آن را هم بزنید تا گلوله نگردد.

4. مواد را از روی حرارت بردارید و سپس آب برنج، نمک و سویا سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

5. در مرحله آخر، پودر فلفل را اضافه نموده و مواد را خوب مخلوط کنید.

رب فلفل قرمز را می توان در ظرف تیره در بسته در یخچال نگه داری کرد.

دستور پخت بی بیم باپ

1. شکر، یک قاشق غذاخوری سویا سس، کمی روغن کنجد، 3 قاشق چای خوری سیر و به مقدار سرانگشت فلفل را در یک ماهیتابه با هم ترکیب کنید و سپس گوشت را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا گوشت به این مواد آغشته گردد.

2. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و کمی گوشت ها را سرخ کنید تا قهوه ای شوند. سپس آن را کنار بگذارید.

3. بقیه سویا سس، کمی روغن کنجد، 2 قاشق چای خوری سیر و فلفل را با قارچ ها در ظرفی دیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

4. هویج ها را با کمی روغن کنجد و 2 قاشق چای خوری سیر و کمی نمک و فلفل سرخ کنید و کنار بگذارید.

5. همین کار را با ترب و کدوی سبز تکرار کنید.

6. همین کار را با جوانه لوبیا تکرار کنید.

7. اگر از کاسه سرامیکی استفاده می کنید، انتهای آن را با یک قاشق چای خوری روغن کنجد چرب کنید. برنج را در کاسه ها بریزید و تکه های گوشت، اسفناج و سبزیجات سرخ شده را روی آن بچینید و یک زرده تخم مرغ خام را در میان آن ها قرار دهید. اگر کاسه شما از جنس سنگ است، علاوه بر یک قاشق چای خوری روغن برای کف آن، از یک قاشق غذاخوری روغن کنجد برای چرب کردن لبه های آن بهره ببرید.

8. سپس آن را برای 5 دقیقه روی حرارت مستقیم قرار دهید یا تا زمانی که صدای جلز و ولز برنج دربیاید. سپس آن را از روی گاز بردارید.

9. بی بیم باپ را با یک کاسه گچوجانگ برای هر فرد سرو کنید تا به مقدار دلخواه به غذای خود اضافه کند.

ویدیو

دانلود ویدیو 720p | 360p

رستوران گردی در کره جنوبی

تصور کنید که در یکی از زمستان های سرد سئول، در یک رستوران کوچک پناه گرفته اید. گارسون یک کاسه سنگی پر از هویج های خلالی، قارچ شیتاکه، اسفناج و کدو سبز را به سر میز می آورد. همه ترکیبات غذا را تا داغ است با هم مخلوط کنید، زیرا اگر کمی درنگ کنید زرده خام تخم مرغ در برنج داغ نخواهد پخت و برنج به کف کاسه خواهد چسبید.

بی بیم باپ را با مقدار دلخواه گچوجانگ مخلوط کنید تا تکه های گوشت حسابی مزه دار شوند. ترب های ترد، جوانه های لوبیای آب دار، گوشت لذیذ و سویا سس، شما را به جشنی از مزه ها خواهند برد؛ تجربه ای که هیچ گاه فراموش نخواهید کرد.

آیا تا به امروز پیروز شده اید غذاهای بین المللی ارائه شده در مجموعه 50 غذای خوشمزه جهان را طبخ کنید؟ از غذاهای خود عکس بگیرید و با تگ کردن وبلاگ عینکی باهوش در اینستاگرام (@)، تصاویر خود را با ما به اشتراک بگذارید یا در بخش نظرات این مقاله، از تجربیات خود در مورد این غذا یا سایر غذاهای کُره ای بنویسید.

منبع: کجارو / asianfoods.ir / lonelyplanet

به "طرز تهیه بی بیم باپ؛ غذای ملی کره جنوبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بی بیم باپ؛ غذای ملی کره جنوبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید