خورش مرغ آلوی لاهیجان

به گزارش وبلاگ عینکی باهوش، خبرنگاران : خورش های متنوع و مختص استان های مختلف کشورمان وجود دارد.

خورش مرغ آلوی لاهیجان

طرز تهیه یک خورش محلی و خوشمزه به نام خورش مرغ آلوی لاهیجان را در این فیلم آموزش داده ایم.

به گزارش وبلاگ عینکی باهوش، برنامه تلویزیونی عصر خانواده، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت خورشت مرغ آلو دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم نیاز داریم به:

سینه مرغ 1 عدد، سیر 5 حبه، پیاز 1 عدد، آلو سیاه 12 عدد، برگه زرد آلو 10 عدد، رب انار 1 قاشق سوپ خوری، رب نارنج 1 قاشق سوپ خوری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم، روغن به مقدار لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله خورشت مرغ آلوی لاهیجان را مشاهده می کنید. بعلاوه به روشی دیگر جز فیلم این خورش را می توانید درست کنید.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

500 گرم سینه مرغ

1 عدد پیاز

3 حبه سیر

2 /1 پیمانه آلو

1 ق س رب نارنج

2 /1 ق س رب انار

2 /1 پیمانه برگه زردآلو

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. پیاز و سیر را نگینی خردکنید و با زردچوبه و فلفل تفت دهید.

2. آلو را خیس کنید، آب آن را خالی کنید و سپس آن را درون قابلمه بریزید.

3. رب انار، رب نارنج و برگه زردآلو خیس شده را هم اضافه کنید و تفت دهید.

4. نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید موادتان کاملاً باهم مخلوط شوندو یک مایه یکدست داشته باشید.

5. حالا مرغ را اضافه کنید. یک لیوان آب جوش دیگر اضافه کنیدو بگذارید خورش روی حرارت کم یک ساعت برای خودش بپزد و جا بیفتد.

نکته:

بهتر است از آلوی سیاه برای این غذا بهره ببرید. هم زیادترش نیست و هم اینکه رنگ خوبی به خورش شما می دهد.

منبع: رکنا

به "خورش مرغ آلوی لاهیجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورش مرغ آلوی لاهیجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید