توصیه یک پژوهشگر برای مطالعه کتاب های روانشناسی و تاریخی در پویش کتابخوانی ملی

به گزارش وبلاگ عینکی باهوش، تهران (پانا) - پوراندخت نیرومند نویسنده و پژوهشگر در ادامه پویش کتابخوانی ملی، مطالعه کتاب های روانشناسی و تاریخی چون شرایط آخر، سینوهه و ژوزف بالسامو را توصیه کرد.

توصیه یک پژوهشگر برای مطالعه کتاب های روانشناسی و تاریخی در پویش کتابخوانی ملی

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، پوراندخت نیرومند نویسنده و پژوهشگر در ادامه پویش کتابخوانی ملی گفت: از مسئولان و اداره کل ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برای ارائه و اجرای ایده خلاقانه پویش کتابخوانی ملی که در شرایط کرونا اتفاق افتاده است، قدردانی می کنم. زیرا با اجرای پویش کتابخوانی ملی در اطلاعات یکدیگر سهیم می شویم و این اطلاعات را در شرایط بحران کرونا به اشتراک می گذاریم.

این نویسنده در ابتدا مطالعه کتاب های علمی را پیشنهاد کرد و گفت: کتاب شرایط آخر ترجمه اسماعیل فصیح، اولین کتاب علمی بود که مطالعه کردم. من با خواندن این کتاب به مباحث روانشناسی علاقه مند شدم و معتقدم روانشناسی به عنوان یک علم می تواند در دستیابی به خودشناسی مفید و اثربخش باشد. امروز حدود 28 سال از زمان مطالعه این کتاب گذشته است و اثرات و نکات آن را تا امروز در نظر دارم.

نیرومند در ادامه گفت: یکی از محورهای مطالعاتی من به تاریخ اختصاص دارد و از جائی که مطالعه کتاب های تاریخی را در کنار اسطوره شانسی می پسندم؛ کتاب سینوهه را برای مطالعه معرفی می کنم. شخصیت نویسنده و مضمون کتاب تلفیقی از تاریخ، اسطوره، تخلیات و پندارهای نویسنده است، این کتاب از نظر علم پزشکی نیز مورد توجه قرار گرفته است.

این نویسنده در خاتمه مطالعه رمان ژوزف بالسامو اثری از الکساندر دوما را نیز توصیه کرد و گفت: نویسنده در این اثر به فرایند تاریخی انقلاب فرانسه پرداخته و از آنجایی که این کتاب همراه با داستان است، مطالعه آن برای خواننده جذاب تر است.

منبع: خبرگزاری پانا

به "توصیه یک پژوهشگر برای مطالعه کتاب های روانشناسی و تاریخی در پویش کتابخوانی ملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه یک پژوهشگر برای مطالعه کتاب های روانشناسی و تاریخی در پویش کتابخوانی ملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید